Šialené nožničky

Šialené nožničky

V alternáciách hrajú:

Marek Majeský, Marcel Ochránek, Karin Olasová, Dušan Szabo, Erik Peťovský, Jana Valocká, Juraj Hrčka, Lucia Vrablicová, Peter Kočiš, Přemysl Boublík

Výnimočný divácky hit svetových javísk!

Kadernícky salón „Šialené nožničky“, ktorý vedie majster hrebeňov - a samozrejme aj nožničiek - Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Vysoko profesionálne renomé je náhle ohrozené. Vo vedľajšom byte - susediacom so salónom - sa nečakane udeje vražda... Podozriví sú rovnako zamestnanci kaderníctva, ako aj návštevníci. Vyšetrovania sa chopí polícia a... Diváci.

Skvelá kriminálna komédia, v ktorej jedno z hlavných slov na priebeh a smerovanie deja má interaktívny zástoj samotných divákov predstavenia. Hra, ktorá obletela takmer celý svet. S nadšenými reakciami publika sa dodnes hrá v Bostone, Chicagu, Washingtone, San Franciscu, Montreale, Barcelone, Tel Avive, Budapešti, Prahe, Melbourne, Londýne, Lodži, Honolulu, ako aj v mnohých ďalších menších mestách po celom svete - a všade s obrovským úspechom u divákov.

Zábava aj napätie; vtip a neočakávané situácie. Prekvapivá a vždy iná pointa; humor vychádzajúci z improvizácie, ktorá vzniká z jedinečného a nezopakovateľného vstupu divákov do deja.

Hra, ktorú keď uvidíte prvý krát - musíte ju vidieť ešte raz, a ešte raz, a ešte...!

Pretože divák rozhoduje o pointe a lúšti kriminálnu záhadu...!

A popritom sa skvele zabáva!

PREDPREDAJ: 15€ CENA NA MIESTE: 17€

Dĺžka podujatia: 150 minút
Dátum lokálnej premiéry: 17. február 2018

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.